Bem 21. Lakóközösség közösségi oldala

Ez az oldal azért jött létre, hogy segítségül szolgáljon azoknak a tulajdonosoknak, akik gyosan, hiteles információkhoz szeretnének jutni

A hulladékgyűjtő konténerbe a kartondobozokat szétszedve, a műanyag palackokat lecsavart kupakkal kérem elhelyezni ! A konténer mellé - a lomtalanítási időt kivéve - hulladékot, lomot elhelyezni tilos ! A hulladék, lom tulajdonosa saját költségén, haladéktalanul köteles elszállítani/el-szállítatni !

A Körmendi-úti szeméttelepen a lakosság 1 m3 mennyiségig ingyenesen helyezhet el hulladékot

Nyitvatartásuk:  Hétfőtől Péntekig : 06 - 18 óráig

                          Szombaton :  06- 14 óráig

                          Vasárnap:  Zárva

 

A vagyon biztonság érdekében a kapukat zárva kell tartani. Tudniuk kell, hogy esetleges lopás, betöréses lopás, rablás esetén a biztosító csak működő kaputelefon és zárva tartott kapuk esetén fizet !

 

A kerékpárokat mindenki igyekezzen vagy a kerékpár-tárolókban, vagy a saját pincerekeszében tárolni ! Esetleges tűz esetén a lépcsőház az egyetlen menekülési útvonal ! Annak eltorlaszolása, még ideiglene-sen is tilos és életveszélyes ! A Tűzoltóság bármikor ellenőrízheti a házat, a talált szabálytalanságokért pénzbírságot róhat ki a szabályta-lanság elkövetőjére !

A  "C" lépcsőházban vagyonvédelmi okból szükségessé vált a kapú és a pincefolyosó zárának cseréje. Ennek oka, hogy az I. emelet 4. sz. lakásban rövid idő alatt nagyon sok bérlő fordult meg, távozásuk után viszont egyik sem adta le a kulcsokat. Elköltözésük ellenére továbbra is bejárkálnak a lépcsőházba, ismeretlen okkal, ellenőrízhetetlenül. A zárat napokon belül kicseréltetjük. Az új kulcsokat a csere előtt kiosztom.   2011.10.30.


 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 42
Tegnapi: 47
Heti: 211
Havi: 542
Össz.: 203 827

Látogatottság növelés
Oldal: Figyelem felhívások
Bem 21. Lakóközösség közösségi oldala - © 2008 - 2018 - bemlakokozosseg.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: havanna lakotelep hazirend - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »